Spring til indhold

Vi levere inden for 2-5 dage

Sofia pendant H cm. white

699,00 kr.

Forny din boligindretning med ‘Sofia’ pendlen fra LENE BJERRE. Denne loftlampe kombinerer enkelhed med elegance, og skaber et fokuspunkt i ethvert rum. Fremstillet i holdbart jern med en luksuriøs lys guld finish, hænger denne lampe stolt over spisebordet eller i stuen. Den hvide farve reflekterer lyset smukt, hvilket sikrer en behagelig belysning. Kollektionen er designet til at passe ind i den moderne hjemmestil, og det er tydeligt at se på Sofia pendlen, der bringer både funktion og skønhed ind i dit hjem.

Mere Information

Sofia pendel i en klassisk hvid farve med guldfarvet fatning og matchende tekstilledning. De smukke loftpendler er i et moderne og elegant design, der passer ind i ethvert hjem. Indret med en pendel og oplev en magisk atmosfære i rummet.

Indret med en smuk Sofia pendel i hjemmet for et elegant look. En loftspendel kan både bruges over spisebordet, køkkenbordet og sofabordet, men også som hyggebelysning i hjørnet af stuen for at skabe den perfekte atmosfære.

Gør dit hjemmekontor eller læsehjørne lysere med denne sofistikerede bordlampe, der kombinerer styrken af jern og den naturlige skønhed af marmor. Den hvide lampeskærm spreder lyset jævnt og skaber en varm atmosfære, mens den gyldne stamme tilføjer et strejf af elegance. Designet er både tidløst og moderne og passer perfekt ind i ethvert rum.

Detaljer
  • Brand: LENE BJERRE
  • Serie: Sofia
  • Materiale: Jern
  • Farve: Hvid med lys guld detaljer
  • Produkttype: Loftpendel
  • Nettovægt: 1.2 kg
  • Pleje: Aftørres forsigtigt med en tør, blød klud. Undgå brug af skrappe kemikalier eller slibende materialer, der kan beskadige overfladefinishen.
Størrelser
Bredde Længde Diameter
33 cm 33 cm 33 cm

Relaterede varer

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0