Spring til indhold

Vi levere inden for 2-5 dage

Dora Pendel Loftpendler Gammelrosa Glas H30 cm. V2

699,00 kr.

Denne loftslampe, med sit unikke design og glaskonstruktion, tilfører et moderne og stilfuldt touch til ethvert rum. Lampens krop, fremstillet af fint udskåret glas, fanger lyset og skaber et smukt spil af refleksioner, der giver en stemningsfuld belysning. Den elegante form og det strukturerede glas arbejder sammen om at sprede lyset jævnt og tilføje en dekorativ effekt, mens metaldelene i en varm messingfinish fuldender det æstetiske look med et strejf af sofistikation.

Mere Information

Perfekt til installation over et spisebord, i en entré eller som en central lysekilde i en stue, denne loftslampe er ikke kun en belysningsenhed, men et stykke dekorativ kunst. Den hænger graciøst fra loftet og fanger beskuerens opmærksomhed, uanset om den er tændt eller slukket.

Lampens design er både tidløst og trendy, hvilket gør den velegnet til en bred vifte af interiørstilarter, fra det klassiske til det moderne. Vedligeholdelse af lampen er enkel; støv og fingeraftryk kan nemt fjernes for at holde glasset klart og skinne.

Detaljer
  • Materiale: Glas med metalbeslag
  • Finish: N/A
  • Produkttype: Loftslampe
  • Pleje: Tørres over med en blød klud; brug glasrens for ekstra glans.
Størrelser

Diameter Højde
N/A N/A

Størrelser kan variere en smule

Relaterede varer

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0